Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Informatii companie
DISPRO PRO GROUP SRL
Tip afacere: Distribuitor/Vanzare cu Ridicata, Servicii, Comert
Tip companie: 
Societate cu Raspundere Limitata (SRL)
Tara inregistrarii companiei: 
Romania
An infiintare: 
2014
Descrierea companiei
Suntem o societate cu raspundere limitata, cu capital 100% romanesc, infiintata in 2014 in municipiul Oradea, jud. Bihor. Avem 4 puncte de lucru pentru desfacere si management operational, situate in complexul logistic pentru fructe si legume proaspete, SuMarket din Afumati, jud. Ilfov si WestMarket din Oradea, jud. Bihor. Suntem inregistrati ca si operator de comert si servicii la nivel national(TVA), intracomunitar(VIES) si extracomunitar(EORI), fiind autorizati si certificate ANSVSA, DSP si HACCP, pe toate punctele de lucru.
Limbi vorbite:
Engleza, Maghiara, Italiana, Romana, Spaniola
Nr. angajati: 
11 – 50
Cifra de afaceri: 
1.500.001 – 2.500.000 EUR
Descriere produse/servicii
- Comert engross (B2B wholeseller); - Serviciu de distributie pentru sectoarele HoReCa, F&B si FMCG (B2B); - Comert online cu amanuntul si livrare direct catre consumatorul final (B2C); - Service provider (Key Account) - servicii si solutii logistice integrate pentru segmentul legumelor si fructelor dedicat clientilor internationali si locali
Avantajele companiei
Avem experienta deplina si dezvoltata in ultimii 6 ani de activitate, formata impreuna cu specialisti din industria fructelor si legumelor proaspete din Romania, Olanda, Spania, Grecia, Turcia etc.